City er finaleklar efter nye klask til West Ham

21/01/2014

Det var en ren ekspeditionssag, da Manchester City tirsdag mødte West Ham på udebane i Liga Cup-semifinalens returopgør. Den første kamp i Manchester endte nemlig med en knusende 6-0-sejr til City.

Og de lyseblå favoritter slog tirsdag aften finalepladsen fuldstændig på plads med 2-0-sejr på Upton Park.

Spanieren Alvaro Negredo, der scorede hattrick i den første semifinale, bragte Manchester City på 1-0 efter blot tre minutters spil.

Gæsternes tilbagevendte stjerneangriber Sergio Agüero slog til efter 25 minutters spil. Argentineren er netop kommet tilbage efter en længerevarende skade.

Formstærke Negredo satte den sidste streg under Citys overlegenhed med sit mål til 3-0 en halv time før slutfløjt.

Og dermed er Manchester City videre med samlet 9-0.

Onsdag spiller Citys lokalrivaler Manchester United returopgør mod Sunderland hjemme på Old Trafford. Det første opgør endte med et overraskende 2-1-nederlag til Manchester United