City køber ind i Ukraine for 300 millioner kroner

Men det var ikke billigt. Hele 34 millioner britiske pund svarende til godt 300 millioner danske kroner, måtte Manchester Citys svimlende rige ledelse lægge på bordet, før Fernandinho kunne trække i den lyseblå spillertrøje.

For det beløb får de engelske vicemestre en brasiliansk landsholdsspiller, der siden 2006 har optrådt for det ukrainske storhold Shakhtar Donetsk, som imponerede i årets udgave af Champions League. Her var Fernandinho i to omgange med til at uddele øretæver til FC Nordsjælland.

- Dette er noget nyt, en udfordring og en chance, jeg har ventet på længe. At spille i Premier League er en drøm. Min ambition her er at vinde alle titler, siger Fernandinho, der havde flere succesfulde driblinger end alle andre i Champions League, til Manchester Citys hjemmeside.

Dermed har City, som ejes af oliemilliardæren Sheik Mansour, allerede brugt omkring en halv milliard kroner på indkøb denne sommer. Tidligere på ugen hentede de engelske vicemestre Sevillas kantspiller Jesus Navas.  

Der venter med andre ord fine arbejdsbetingelser for Roberto Mancinis afløser på managerposten. En stilling, som efter alt at dømme går til Malagas afgående træner Manuel Pellegrini. 

Ifølge de engelske medier stopper de spektakulære handler i City dog næppe her. Ifølge flere engelske medie jagter klubben også Napolis angrebses Edinson Cavani, der løber rundt med en salgspris på knap en halv milliard kroner.

 

 

Dagens Gossip