City må på overarbejde mod Blackburn i FA Cuppen

04/01/2014

Manchester City må på overarbejde i FA Cuppen for at klare sig videre til fjerde runde.

Lørdag måtte storfavoritterne nøjes med 1-1 ude mod Blackburn, der nu får en omkamp den 15. januar.

City-spillerne har den seneste måned været i aktion hele 10 gange, og derfor er det sikkert ikke flere kampe, der står højest på ønskeseddelen. Men Manuel Pellegrinos mandskab slipper ikke for endnu en pokalduel mod Blackburn.

Det kan stjernespillerne især takke reservemålmand Costel Pantilimon for.

Den rumænske keeper var stærkt indblandet i Blackburns udlignende mål 10 minutter efter pausen, da Pantilimon ikke fik grebet et hovedstød i forbindelse med et hjørnespar.

Målmanden fik fumlet bolden fra sig, og så kunne hjemmeholdets Scott Dann nemt banke målet til 1-1 ind bag Pantilimon.

Manchester City, der var storfavoritter mod nummer 10 fra Englands næstbedste række, var slemt på hælene i slutfasen, hvor Dedryck Boyata blev udvist efter at have modtaget to advarsler.

City sparede flere af klubbens profiler til opgøret. Yaya Toure og Vincent Kompany var blandt de spillere, der sad på bænken. Alvaro Negredo scorede gæsternes mål umiddelbart før pausen.