City-manager efter 0-1: Ingen kunne gøre en forskel

Et mål i løbet af 180 minutters spil. Endda et afrettet skud, som blev noteret som et selvmål. Det var, hvad de to semifinaler i Champions League mellem Real Madrid og Manchester City bød på.

Spanierne trak det længste strå onsdag aften i Madrid, hvor det blev 1-0, da Fernando rettede Gareth Bales skud i mål.

Uden at score er det svært at avancere til finalen, og Citys manager, Manuel Pellegrini, var helt med på, at hans hold ikke skabte nok offensivt.

- Vi arbejdede meget hårdt i hele kampen, og det var grunden til, at Real Madrid ikke kunne skabe mange chancer.

- Når det er sagt, behøver man kreativitet og spillere, der kan gøre en forskel på banens sidste tredjedel, og det manglede vi, siger Pellegrini ifølge nyhedsbureauet AFP.

City-målmand Joe Hart mente, at kampen ligeså godt kunne være faldet ud til englændernes fordel, selv om han objektivt set havde mere at se til end sin kollega i Reals mål, Keylor Navas.

- Vi kunne nemt have været i finalen, men Real kontrollerede kampen godt. De slog os på et heldigt mål, men det er, hvad det er, siger Hart til BT Sport.

Med semifinalen leverede City sit klart bedste resultat i Champions League efter nogle sæsoner, hvor den storsatsende engelske klub forgæves har forsøgt at bryde igennem i turneringen.

Den har Real Madrid noget større traditioner i. I finalen 28. maj skal Real møde lokalrivalen Atlético Madrid, som også var modstanderen for to år siden, hvor Real senest vandt Champions League.

Barcelona vandt sidste år, og dermed ligger det fast, at turneringen for tredje år i træk får spansk vinder.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip