City-manager får karantæne for dommerkritik

Manchester Citys manager Manuel Pellegrini får to spilledages karantæne for at have påstået, at dommeren langtfra var upartisk, da Manchester City mødte Barcelona den 18. februar.

Det meddeler det europæiske fodboldforbund Uefa fredag.

Manuel Pellegrini har oprindeligt fået tre spilledages karantæne, men den sidste dag falder bort, hvis han ikke begår en lignende forseelse inden for to år.

Chileneren var voldsomt utilfreds med den svenske dommer Jonas Eriksson, som han mente havde indflydelse på resultatet, da City tabte med 0-2 til Barcelona i den første kamp i Champions Leagues ottendedelsfinaler.

- Barcelona havde ikke én målchance indtil straffesparket. Dommeren var ikke upartisk, og han havde ikke styr på kampen, sagde Manuel Pellegrini efter kampen i sidste uge.

- Der bliver spillet mere vigtig fodbold i andre europæiske lande end i Sverige. I en så stor kamp mellem to vigtige hold skal man bruge en dommer med mere erfaring, sagde manageren ifølge Reuters også.

Manuel Pellegrini har karantæne i Manchester Citys returkamp mod Barcelona den 12. marts. Her må han ikke befinde sig i nærheden af sit stadion. Han må heller ikke kommunikere med spillere og ledere fra holdet under kampen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip