City-manager: Guardiola-ansættelse har ødelagt sæsonen

Skrevet af admin

18/04/2016

Dagens topnyheder

Manchester Citys sæson er blevet ødelagt af, at klubben 1. februar annoncerede, at Josep Guardiola bliver klubbens manager fra næste sæson.

Det mener Citys nuværende manager, Manuel Pellegrini. Han forklarer det med, at klubben tilbage i februar tabte hjemmekampene mod konkurrenterne Leicester og Tottenham i kølvandet på nyheden om Guardiola.

- Jeg er selvfølgelig frustreret, fordi vi ikke forventede at tabe hjemmekampene til Leicester og Tottenham. Men der er mange årsager til, at det skete.

- I begyndelsen af februar kom der nyheder om et managerskifte og om spillere, der ikke vil være her næste år. Det var ting, som påvirkede spillerne.

- Det er ikke let for spillerne, når de i avisen læser om alle tingene, som skal ske i næste sæson. Om alle som skal ind og ud. Det gør det ikke let at fokusere, siger Pellegrini ifølge The Telegraph.

På det tidspunkt var Manchester City en seriøs guldkandidat, men nu må klubben indstille sig på, at sæsonen næppe slutter med mere end den Champions League-givende tredjeplads i ligasammenhæng.

I Champions League er klubben med i semifinalerne, hvor Real Madrid venter.

- Vi er blevet stabile igen. Jeg er meget glad for måden, som vi har spillet de seneste kampe på. Vores hold har karakter og personlighed. Vi giver aldrig op, og spiller vi på samme niveau, så kan vi nå Champions League-finalen, siger Pellegrini.

/ritzau/