City stormer ud af startblokken i Premier League

11/08/2015

Manchester City leverede mandag den mest overbevisende sæsonstart af de forventede guldkandidater i Premier League.

På udebane blev West Bromwich Albion nedlagt med 3-0 af manager Manuel Pellegrinis mandskab.

Yaya Toure scorede de to første mål, inden Vincent Kompany efter pausen cementerede den sikre sejr.

Værterne fra West Bromwich blev sat under et massivt pres straks fra start af et City-hold, der spillede med skarphed i alt, hvad det foretog sig.

Yaya Toures 1-0-scoring efter otte minutter var måske en anelse tilfældig, da midtbanespillerens skudforsøg ramte en af hjemmeholdets forsvarsspillere, før bolden trillede i mål.

Efter 25 minutter var det dog mindre tilfældigt, da Toure fra kanten af straffesparksfeltet tordnede bolden op i målhjørnet til 2-0 efter samspil med Wilfried Bony.

Efter en lille times spil headede Vincent Kompany gæsterne på 3-0, da han steg til vejrs på et hjørnespark.

Fra bænken sendte Manuel Pellegrini efter pausen endnu mere stjernedrys på banen, da Sergio Agüero og Samir Nasri afløste Wilfried Bony og Raheem Sterling, der før sæsonen er hentet i Liverpool.

Sejren betyder, at City topper Premier League - en del hold blandt andre Manchester United og Liverpool har ligesom City tre point.

Sidste sæsons mestre fra Chelsea har blot et enkelt efter 2-2 mod Swansea i weekenden. City og Chelsea mødes allerede i weekenden i et tidligt guldbrag i Manchester i anden spillerunde.

London-klubberne Arsenal og Tottenham åbnede sæsonen med nederlag.