City-træner taler sit hold op som titelfavoritter

Premier League-sæsonen 2015/16 står for døren. Fans og medier spekulerer heftigt i, hvem der mon slutter på toppen af tabellen, mens de fleste spillere og trænere forsøger at snakke sig ud af en eventuel favoritværdighed.

Men ikke Manchester Citys manager, Manuel Pellegrini.

Den 61-årige chilener føler sig overbevist om, at hans mandskab har styrken til at hjemføre ligatitlen.

- Jeg er helt og aldeles sikker på, at vi får en succesfuld sæson. Vi skal bringe titlen tilbage til vores fans, siger Pellegrini til Sky Sport og understreger sin holdning:

- Som jeg siger, så føler vi os sikre på, at vi tager titlen tilbage. Vi har haft en god sæsonoptakt.

Manchester City har til den kommende sæson hentet blandt andre Raheem Sterling fra Liverpool og Fabian Delph fra Aston Villa.

I front har man omvendt skilt sig af med Stevan Jovetic, der er udlejet til Inter, og det forventes også, at Edin Dzeko forlader klubben i løbet af sommeren.

Det efterlader kun Sergio Agüero og Wilfried Bony som deciderede angribere tilbage i truppen, men Manuel Pellegrini mener ikke, at holdet har behov for yderligere forstærkning på den position.

- Vi har Kelechi (Iheanacho), der er en ung spiller, som, jeg mener, skal finde en plads i truppen. Sterling kan også spille helt i front. Jeg tror, vi køber nogle spillere, men ikke til den position, lyder det fra City-manageren.

Manchester City blev i sidste sæson nummer to i ligaen otte point efter Chelsea.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip