CL: Galatasaray-Juventus genoptages først klokken 14

Sne i Istanbul var skyld i, at tirsdagens Champions League-kamp mellem Galatasaray og Juventus ikke kunne færdigspilles.

Kampen blev udskudt til i dag klokken 13, men nu er den udskudt en time yderligere og genoptages altså først klokken 14 dansk tid.

Det meddeler det europæiske fodboldforbund (Uefa) - ifølge dpa. Kamptidspunktet er også ændret til klokken 14.00 på Uefas hjemmeside.

Kampen blev afbrudt og udsat tirsdag aften på grund af sne på banen i Istanbul. Der var spillet 31 minutter, da kampen blev afbrudt. Stillingen var 0-0.

Og kampen skal ikke spilles helt om. Uefa har besluttet, at klubberne skal spille de resterende 59 minutter i eftermiddag.

Kampen er af afgørende betydning for både Galatasaray og Juventus. Begge hold jagter andenpladsen i gruppen, der giver adgang til 1/8-finalerne.

Juventus har seks point inden kampen i Tyrkiet, mens Galatasaray har fire point. Vinder Galatasaray, er tyrkerne videre i Champions League. Juventus kan nøjes med uafgjort for at avancere.

Sorteper i den udsatte kamp får en plads i Europa League som trøstpræmie.

De to hold er i gruppe med Real Madrid og FC København.

Spanierne har vundet gruppen, mens det danske hold - uanset resultatet i Istanbul - slutter sidst i gruppen efter tirsdagens 0-2-nederlag til Real Madrid i Parken.

/ritzau/

Dagens Gossip