CL: Hamburg slår Flensburg-Handewitt i danskerbrag

I Aalborg Håndbolds Champions League-gruppe var der dømt topopgør, da Hamburg på hjemmebane tog imod danskerklubben Flensburg-Handewitt.

Den duel slap Hamburg bedst fra, da hjemmeholdet vandt med overbevisende 32-27.

Første halvleg var meget tæt, og begge hold skiftedes til at have små føringer. Ved pausen førte Hamburg således kun med et enkelt mål - 15-14.

I starten af anden halvleg fulgtes holdene pænt ad, men så gik Hamburg fra 18-18 til 21-18, blandt andet på et fremragende mål af Hans Lindberg, der udplacerede Mattias Andersson i Flensburg-målet.

Hamburg-sejren kom efterfølgende aldrig for alvor i fare, selv om Flensburg med tre minutter tilbage kun var nede med to mål og var en mand i overtal.

Hans Lindberg scorede syv mål på otte forsøg for hjemmeholdet, mens ingen af kampens øvrige danskere havde nogen stor dag.

Hos Flensburg-Handewitt var stregspiller Michael V. Knudsen, målmand Søren Rasmussen, fløjen Anders Eggert og playmakeren Thomas Mogensen i aktion.

Med sejren konsoliderer Hamburg føringen i Champions Leagues gruppe D med lutter sejre i de første fem kampe. Flensburg-Handewitt har syv point på andenpladsen.

Søndag tager Aalborg Håndbold til svenske Halmstad, hvor de skal møde HK Drott.

Aalborg står efter fire kampe noteret for fire point, hvilket rækker til en tredjeplads ud af gruppens seks hold. HK Drott har kun et enkelt point og ligger sidst i gruppen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip