CL: Landin og co. vinder tæt nordtysk klassiker

03/10/2015

THW Kiel med Niklas Landin og René Toft Hansen slog lørdag aften den nordtyske rival Flensburg-Handewitt, der tæller Anders Eggert, Thomas Mogensen, Kevin Møller, Rasmus Lauge, Lasse Svan og Henrik Toft Hansen.

Cifrene i Champions League-gruppekampen blev 27-23 efter 14-13 ved pausen. Dermed er Kiel noteret for fire point, mens Flensburg bliver på to point. Begge klubber har spillet tre kampe.

Kiel var det bedste hold på hjemmebane, men opgøret var helt tæt indtil de sidste ti minutter, hvor holdet endelig trak fra.

Kampen var meget jævnbyrdig i de første 50 minutter, men Kiel var som regel lige et skridt foran. Men hjemmeholdet kæmpede længe forgæves for at skabe et tremålsforspring, der kunne give lidt luft.

Flensburg formåede at holde sig inde i kampen og fik fuld kontakt ved 21-21 med 11 minutter tilbage, da Niklas Landin blev overlistet på et straffekast.

Men i den sidste fase var Kiel skarpest i begge ender af banen og sikrede den fortjente sejr.