Claes Kasper Bang forlader "Vild med dans"

Skuespiller Claes Kasper Bang trækker sig med øjeblikkelig virkning fra TV2s underholdsningsprogram, "Vild med dans", skriver TV2 i en pressemeddelelse.

- Jeg er ked af det for Katrines skyld, og til alle de seere, der har stemt på os, siger jeg tak og undskyld. Det har fra start været med stor nervøsitet, at jeg valgte at deltage i ”Vild med dans”. Jeg havde håbet, at jeg ved at tage denne udfordring på mig kunne møde min dansefobi og komme igennem den. Men det er gået lige omvendt, siger Claes Kasper Bang og fortsætter:

Le Gammeltoft røg først: Se alle billederne fra Vild med Dans

- Min angst og nervøsitet er vokset, og i kombination med at jeg i den kommende tid skal arbejde en del i Berlin og får et meget stramt program, føler jeg ikke, at jeg kan give ”Vild med dans” den opmærksomhed, det fortjener. Jeg er fortsat stor fan af programmet og ikke mindst alle de fantastiske mennesker, som er med til at skabe det.

Skuespilleren nåede at danse en cha-cha-cha med dansepartneren Katrine Bonde, og i fredags var han på gulvet i en holddans.

Vild med dans-vært Sarah Grünewald: Ikke flov over mine bryster

Claes Kasper Bang traf beslutningen om at trække sig fra ”Vild med dans” i weekenden. Hos TV2 kan underholdningschef Gitte Madsen kun beklage Claes Kasper Bangs beslutning:

- Vi kommer alle sammen til at savne Claes og Katrine på holdet. Men når Claes har haft så mange personlige problemer med at være i programmet, kan vi naturligvis kun respektere hans beslutning om at trække sig nu. Det er heldigvis min klare fornemmelse, at han har følt sig godt behandlet og støttet i produktionen fra start til slut. For sådan skal det naturligvis være for alle, der er med på holdet, siger Gitte Madsen og fortsætter:

- ”Vild med dans” er en kæmpe udfordring og kræver så meget af deltagerne. Det er ikke kun for sjov, at vi kalder ny-danserne for Danmarks modigste dansere. I Katrine Bonde har Claes haft en af vores absolut stærkeste dansere ved sin side, og vi vil glæde os til at se hende i ”Vild med dans” næste år.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

På fredag stemmes der atter et par ud af ”Vild med dans”, men i uge 43, hvor ”Vild med dans” er en del af Knæk Cancer-ugen på TV 2, stemmes der ikke noget par ud. SMS-stemmer og dommernes points i uge 43 tæller med, når der skal findes en afgørelse i uge 44.

Dagens Gossip