Claire Ross-Brown donerer boksetræning

Det har aldrig været nogen hemmelighed, at den 41-årige skuespiller Claire Ross-Brown har et stort hjerte. Nu beviser hun det endnu en gang ved at donere en boksetræning væk til fordel for kræftramte børn i forbindelse med indsamlingsprojektet Superinvestor 2014.

Her har hun doneret en boksetime med sin personlige boksetræner Ashira Oure, der har vundet flere mesterskaber. Han skal give noget mental og fysisk energi videre til den heldige vinder af auktionen.

- Jeg har lige læst en bog om to teenagere med kræft, og jeg bliver meget påvirket af det specielt som mor. For voksne kan det være hårdt nok, men for børn er det endnu værre, siger Claire Ross-Brown om sin motivation.

Læs hvordan Ellen Hillingsø holder sig sund og skøn på IN.dk

Claire Ross-Brown vil gerne hjælpe
Hun støtter i forvejen flere velgørende formål som Børn og unge i nød, People 4 People og sundhedsportalen SearchCare.dk, men det er første gang hun støtter netop kræftramte børn.

- Det er fantastisk, hvis jeg kan hjælpe, og at alle andre også kan hjælpe.  Jeg kan slet ikke forestille mig, hvor meget det kan tage fra den ramte og dens familie, at et barn får kræft, og det er fint, at det kan gå igennem en som mig, der kan påvirke publikum, siger Claire Ross-Brown.

Læs hvordan du får flad mave med disse tolv fødevarer på IN.dk

Boksetræning giver styr på tanker
Netop boksetræning mener hun er oplagt, fordi det også kan være med til at hjælpe mennesker igennem sygdom, fordi den kan være både fysisk og mental. Skuespilleren bruger selv boksning til at rydde ud i stress og få styr på tankerne, og løbetræning som et meditativt element.

Det vil være muligt fra den 26. februar og en uge frem at byde på de forskellige velgørende auktioner via www.superinvestor2014.dk, hvor flere kendte kvinder har doneret til fordel for kræftramte børn.

Af Juliane Olsen, IN.dk/NewsDesk, Aller Media

Dagens Gossip