Clint Eastwood på pletten: Reddede golfchef fra kvælning

Hollywood-skuespiller og instruktør Clint Eastwood fik endnu engang hovedrollen, da han reddede direktøren fra den golfbane Pebble Beach fra at blive kvalt af et stykke ost under en middag dagen før en golfturnering i USA.

Den 83-årige Eastwood bemærkede et "blik fuld af panik" hos direktøren Steve John, da han forsøgte at sluge et stykke ost under middagen for frivillige på Monterey Conference Center i Californien onsdag aften.

Bliv ven med dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Eastwood var straks klar og udførte Heimlich-manøvren, skriver golfmagasinet Carmel Pine Cone fredag.

- Jeg kiggede ind i øjnene på ham og så det paniske blik, folk har, når de ser deres liv passere forbi. Det så slemt ud, siger Eastwood til magasinet.

- Hans blik var anderledes, end når nogen skal hoste eller bare laver sjov.

Det var første gang, at Eastwood har haft brug for manøvren.

- Vi stod bare og snakkede. Et stykke ost røg ned i min mund, og pludselig kunne jeg ikke trække vejret. Det var så slemt, som det kunne være.

- Clint trådte til bag mig, og han vidste præcist, hvad han skulle gøre. Han løftede mig op fra jorden. Han er stærk. Osten røg ud, og jeg havde det fint. Clint reddede mit liv, siger Steve John.

Eastwood har tidligere deltaget i golfkonkurrencen som amatør, men i år har han en prominent rolle, da han står for at overrække trofæet søndag.

Tidligere deltagere omfatter Tiger Woods og Phil Mickelson.

/ritzau/Reuters

Dagens Gossip