Clintons er bedsteforældre for anden gang

Den demokratiske præsidentkandidat Hillary Clinton og tidligere præsident Bill Clinton er blevet bedsteforældre for anden gang, da deres datter Chelsea lørdag meddeler, at hun har født en søn.

- Marc og jeg er overvældet af taknemmelighed og kærlighed nu, hvor vi fejrer vores søns fødsel, skriver den 36-årige Chelsea på Twitter.

Chelsea Clinton har ved flere lejligheder under den igangværende præsidentvalgkamp stået gravid ved sin mors side ved valgmøder.

Sønnen, der blev født lørdag, får navnet Aidan Clinton Mezvinsky, hedder det i meddelelsen på Twitter.

Chelsea Clinton har siden august 2010 været gift med investeringsrådgiveren Marc Mezvinsky.

- Vi er ovenud lykkelige nu, hvor Chelsea og Marc byder Charlottes lillebror velkommen til verden, hedder det i en meddelelse fra bedsteforældrene.

Datteren Charlotte blev født den 27. september 2014.

- Chelsea og Aidan har det begge godt og nyder denne meget specielle tid sammen, skriver Hillary videre.

Chelsea Clinton er enebarn. Hun voksede op i Det Hvide Hus, da Bill Clinton var præsident fra 1993 til 2001.

I dag bor hun i New York City og er med til at lede velgørenhedsforetagendet Clinton Foundation, som har særlig fokus på global sundhed.

Hillary Clinton, som også stillede op ved præsidentvalget i 2008, var udenrigsminister under præsident Barack Obama fra 2009 til 2013.

Marc Mezvinsky er søn af to tidligere politikere fra det demokratiske parti, som begge har siddet i Kongressen.

I marts i år fik den republikanske præsidentkandidat Donald Trump også et barnebarn, da hans datter Ivanka og hendes mand, Jared Kushner, fik deres tredje barn, Theodore James Kushner. Babyen er Trumps ottende barnebarn.

/ritzau/Reuters

Dagens Gossip