Club Brugge-kamp vil definere efteråret for FCM

Det er de små marginaler, som afgør succes og fiasko i topfodbold, og efterårets sidste kamp for FC Midtjylland bliver afgørende for, hvilket efterår holdet skal kigge tilbage på.

Opgøret mod Club Brugge i sidste kamp i Europa League-gruppespillet afgør, om FCM kommer videre til forårets 1/16-finaler, eller om det europæiske eventyr er slut for denne gang.

- Det er en sindssygt vigtig kamp for os. Den kommer til at definere, hvordan vores efterår har været, siger midtjydernes midtbanemotor Jakob Poulsen.

- Man skal jo kigge på efteråret som helhed, når vi er færdige mod Club Brugge, og hvis vi er gået videre og ligger nummer tre i ligaen, så synes jeg bestemt, det er godkendt og flot, lyder det fra landsholdsspilleren.

- Hvis vi derimod ryger ud og også kun ligger nummer tre (i ligaen, red.), så synes jeg måske, at det ikke har været helt godt nok.

Samme følelse har midterforsvareren Erik Sviatchenko inden kampen mod det belgiske hold, som FCM besejrede med 3-1 på udebane tidligere på efteråret.

- Det handler om øjebliksbilledet, og det vil selvfølgelig vise, at det bliver et lidt mere lunkent stempel, hvis vi ryger ud, frem for det her grønne stempel. Det er jo en fornemmelse, man går på ferie med, om man har leveret varen, siger han.

I to tredjedele af efteråret var FCM-holdet flyvende, inden det er blevet til en række svingende præstationer den seneste halvanden måneds tid.

Derfor mener Sviatchenko, at succes og fiasko er lidt mere nuanceret end som så.

- Vi har leveret varen langt hen ad vejen, men det er nyt for alle os spillere at skulle spille en hel sæson med 33 kampe på fem måneder, forklarer han med henvisning til det tæt pakkede efterårsprogram.

Kampen mod Club Brugge sparkes i gang torsdag klokken 19.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip