Codan lokker nye kunder med hjælp til skift til vinterdæk

Codans tilbud om at skifte til vinterdæk uden merbetaling gælder for alle kunder, der bestiller en bilforsikring med kasko mellem den 22. oktober og den 7. december i år. Der er mulighed for at overveje tilbuddet frem til den 21. december og få foretaget selve skiftet frem til den 31. januar 2013.

- Selvom de fleste godt ved, at det nu er tid til at skifte til vinterdæk, kan det være svært at afsætte tid til det på travle hverdage eller i weekender. Derfor tilbyder vi nu, at man kan få foretaget dette skift på et af Codans fordelsværksteder uden at skulle betale for det, hvis man tegner en kaskoforsikring hos os, siger Marianne Dahl Steensen, direktør for privatkunder hos Codan.

Kunderne skal dog selv møde op på værkstedet, og medbringe egne dæk med fælge. For tilbuddet inkluderer ikke nye dæk.

Hvornår og hvorfor skal vinterdækkene på

- Vinterdæk øger bilisternes sikkerhed, når vejene bliver kolde og fugtige. Det skyldes primært, at vinterdæk har et dybere mønster end sommerdæk, hvorved de bedre kan gribe fat i sne og aflede støre vandmængder, hvilket sænker risikoen for aquaplanning. Desuden er den type gummi, der benyttes til at fremstille vinterdæk, blødere end den, der benyttes til sommerdæk. Derfor står vinterdækkene bedre fast på vejbanen ved lave temperaturer. Hvad tidspunktet angår, så siger tommelfingerreglen, at vinterdækkene skal på, når temperaturen i dagtimerne jævnligt kommer ned under syv grader, siger Marianne Dahl Steensen.

I Danmark er det dog ikke lovpligtigt at køre med vinterdæk. Men det er det til gengæld i Norge, Tyskland og Sverige.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip