Colin Todd efter sejr: Jeg skældte ud i pausen

Efter 45 jævnt kedelige minutter kom der straks mere fart over feltet i anden halvleg, da Randers FC fik en 2-0-sejr med hjem fra udekampen mod AGF.

Kasper Fisker og Mandla Masango afgjorde sagerne i anden halvleg, men det var nødvendigt for Randers FC-træner Colin Todd at vise lidt temperament i pausen.

- Jeg var lidt skuffet efter første halvleg, hvor vi kontrollerede fint, men ikke var farlige på den sidste tredjedel af banen.

- Jeg skældte tre spillere ud i pausen og fik en god respons fra dem i anden halvleg, siger Colin Todd, der ikke vil sætte navn på de tre, der fik en verbal overhaling.

Uanset hvad, så det ud til at hjælpe.

- Vi har sat gode standarder, og når vi spiller op til vores bedste, kan vi give alle kamp til stregen, siger Colin Todd, der især glædede sig over tempoet på den sidste tredjedel af banen i anden halvleg.

Kampen blev afgjort af Kasper Fisker og Mandla Masango - førstnævnte med et drømmehug fra distancen.

- AGF-forsvarsspillerne blev lidt rundtossede i starten af anden halvleg. Vi var også i kontrol i første halvleg, men vi mangler at spille os farlige, som vi gør i anden halvleg, siger målscorer Kasper Fisker.

Han havde også bemærket, at AGF havde skiftet ud på en del pladser for at hvile nogle af de spillere, der skal i kamp på torsdag i DBU Pokalen mod AaB.

- Jeg synes, det er helt retvisende, at vi slår sådan et reservespækket AGF-hold. Dem skal vi slå, siger Kasper Fisker.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip