Colin Todd forlader Randers efter denne sæson

Fodboldklubben Randers FC og Colin Todd har indgået en aftale, som betyder, at cheftræneren fratræder og returnerer til England efter afslutningen på sæsonen.

- Jeg har været i denne fodboldklub i seks år i alt. Først fra 2007 til 2009 og senest fra 2012 til nu. Jeg har i høj grad nydt min tid her, også selv om det har betydet personlige afsavn, da min familie har boet i England i alle årene.

- Jeg har aldrig fortrudt, at jeg tog imod denne udfordring. Jeg har nydt muligheden for at hjælpe Randers til at blive en anerkendt og respekteret fodboldklub på højeste niveau i Danmark, siger Todd til klubbens hjemmeside.

Afskeden med Randers sker efter et forår, der har budt på stor uro uden for banen og i omklædningsrummet.

Uroen opstod, efter at det kom frem, at den daværende Randers-anfører Christian Keller havde fundet sammen med holdkammeraten Jonas Borrings fraseparerede kone.

Borring var så påvirket af sagen, at Randers gav kantspilleren fri på ubestemt tid. Siden har Borring fundet en ny klub og skifter til Brøndby til sommer.

Todd kritiserede offentligt klubben for dens ageren i det, der er blevet kaldt "konesagen".

Todd savnede opbakning fra klubbens ledelse og meddelte også, at Keller ikke kom til at spille mere, så længe Todd var træner i klubben. Bestyrelsen i Randers kaldte englænderens udtalelser uacceptable.

Keller er fortsat at finde i Randers, men det er uvist, om han kommer til at spille kampe for klubben i fremtiden.

Højdepunktet under Todds trænerledelse i Randers var bronzemedaljen i sæsonen 2012/2013, som var den bedste ligaplacering i klubbens historie, og samme år nåede Randers finalen i DBU Pokalen.

I superligaregi har Colin Todd stået i spidsen for Randers i 171 kampe - med 65 sejre, 52 uafgjorte og 54 nederlag til følge.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip