Comeback rykker nærmere: Bendtner er med Arsenal i dag

Lørdag fortalte Arsenal-manager, Arsene Wenger, at Nicklas Bendtner er stærkt på vej tilbage på fodboldbanen, og at han på onsdag vil være med i truppen, når Arsenal skal spille i Capitol One Cup.

Men søndag formiddag forlyder det på fodboldsitet goal.com, at Nicklas Bendtner allerede i dag, søndag, vil være med i Arsenals trup til Premier League-kampen mod Stoke.

Bendtner skulle angiveligt have fået en bænkplads til søndagens Premier League-kamp.

Nicklas Bendtner har ikke spillet for Arsenal i over to år. Han har været udlånt til Sunderland og Juventus, og i august forsøgte han og Arsenal forgæves at finde en ny klub til den danske angriber.

Noget tyder på, at Nicklas Bendtner kendte til sin plads i søndagens trup allerede i går. Her skrev han på twitter.

- Jeg er rigtig glad for at være med igen efter rigtig hårdt arbejde på at gøre comeback. Mange tak til personalet, skrev Bendtner.

Arsene Wenger har på det seneste gjort sit for at tale Nicklas Bendtner ind i varmen hos Arsenal-fansene, som ellers ikke har den store fidus til den danske angriber længere. Lørdag sagde Wenger.

- Helt ærligt, så var det meningen, at han skulle væk, men han blev, og når han har valgt det, så betragter man ham som en fuldgod spiller i truppen. Hvis han fortjener at stå foran Giroud, så står han foran Giroud. Så simpelt er det, sagde Wenger.

Arsenal møder Stoke kl. 14.30.

Dagens Gossip