Comeback sikrer dansk-belgisk duo føring i 6-dages-løb

Skrevet af admin

05/02/2016

Dagens topnyheder

Efter første dag af det københavnske 6-dages-løb i Ballerup Super Arena er danske Marc Hester i spidsen sammen med sin belgiske makker Jasper De Buyst.

De Buyst vandt blandt andet udskilningsløbet og den afsluttende gigantspurt, hvilket var nok til at sende par nummer 9 helt i front, selv om det ikke så godt ud efter den indledende jagt, hvor det kun blev til en fjerdeplads.

- Jeg er selvfølgelig tilfreds med, at vi fører løbet. Men vi kom virkelig på bagkant i jagten, da Jasper havde problemer med cyklen, og vi måtte bruge mange kræfter på at jagte de andre, siger Marc Hester i en pressemeddelelse fra arrangørerne.

- Løbet er helt åbent, og der er fem dage endnu, hvor alt kan ske, men jeg er fortrøstningsfuld før de kommende dage, tilføjer han.

Par nummer 9 fører med blot et point foran det rent belgiske par nummer 2. De to par har henholdsvis 49 og 48 point.

Det danske par nummer 7 med Jesper Mørkøv og Alex Rasmussen er på tredjepladsen med 40 point.

- Jeg har virkelig ventet på denne dag. Det var fedt at komme i gang, siger Jesper Mørkøv, der er debutant i par nummer 7.

Det 54. københavnske 6-dages-løb fortsætter fredag, hvor der blandt andet køres to jagter og der er premiere på disciplinen Longest Lap.

/ritzau/