Comeback sikrer Horsens 2-1-sejr i Brønshøj

09/11/2013

AC Horsens kæmpede sig lørdag et stykke ud af den seneste tids problemer i 1. division med en sejr på 2-1 ude over Brønshøj.

Træner Johnny Mølby kunne se sit mandskab levere et fornemt comeback allerede før pausen, efter at Brønshøj havde bragt sig foran med 1-0 efter små 20 minutter.

Brønshøjs føringsmål ved Emil Berggren blev hurtigt udlignet af Jude Nworuh kun fire minutter senere. Umiddelbart før pausen gjorde Erik Marxen det til 2-1 for sidste sæsons nedrykkere fra Superligaen.

Resultaterne har på det seneste været meget omskiftelige for AC Horsens, der er favoritter i langt størstedelen af kampene.

Den seneste måned har østjyderne tabt kampe til HB Køge og Hvidovre, og den forholdsvis sikre andenplads var blevet overtaget af Lyngby.

Med sejren over Brønshøj er Horsens dog tilbage på andenpladsen i kraft af en bedre målscore end Lyngby, der skal i aktion søndag mod Fredericia.

Hobros suveræne tophold skulle også have været på banen lørdag, men udekampen mod Marienlyst blev aflyst på grund af dårlige baneforhold.