Comeback: Søren Gade ny direktør i dansk landbrug

Den tidligere forsvarsminister Søren Gade er nu tilbage i et godt job.

I dag er han nemlig blevet præsenteret som ny administrerende direktør for Landbrug & Fødevarer, der er dansk landbrugs organisation.

Søren Gade afløser Carl Aage Dahl, der er fratrådt sin stilling i organisationen.

- Vi har valgt Søren Gade, fordi vi mener, han har de rette kvalifikationer til at føre vores organisation videre mod målet, om at få de bedste rammevilkår for vores erhverv, så vi kan vedblive med at producere verdens bedste fødevarer og fortsat bidrage til udviklingen og sikringen af dansk økonomi og danske arbejdspladser.

- Udover hans stærke personlighed og gode kommunikationsevner har han den rette baggrund til jobbet. Søren Gade er cand. oecon., hans tidligere civile job har næsten alle haft en krog ind til vores erhverv, han har indgående kendskab til politiske processer samt et godt netværk både i erhvervslivet og i den politiske verden – og på den ledelsesmæssige front har han igennem en årrække stået i spidsen for Forsvarsministeriet der, ligesom Landbrug & Fødevarer, er en stor og vidtforgrenet organisation, siger formanden for Landbrug & Fødevarer, Niels Jørgen Pedersen.

Hos Søren Gade er der naturligvis glæde over den nye udfordring.

- At skabe de bedste rammevilkår for landbrug- og fødevareerhvervet og dermed bidrage til væksten i det danske samfund er selvfølgelig det, det hele handler om.

- Og når det er sagt, så er det mit klare mål at videreføre og intensivere arbejdet med at føre landbrugs- og fødevareerhvervet helt ind i danskernes bevidsthed. Jeg glæder mig rigtig meget til mit nye job og går til opgaven med ydmyghed – og så skal jeg lige i arbejdstøjet og lære det hele at kende, inden jeg udtaler mig mere konkret om det , siger han.

 

Dagens Gossip