Computernørd booker hvert andet sæde i biograf for at undgå valenstins-par

Skrevet af Ann Katrine Warren

14/02/2014

Mest læste i dag

En kinesisk computernørd har gennemført den ultimative anti-valentinsdags-event. For at undgå kærestepar, der i ly af biografmørket giver sig til at kæle og kysse, har han nemlig købt hvert andet sæde i hele den lokale biograf i Shanghai. Det skriver Daily Mail.

Manden, som kun er identificeret ved sin onlinenavn UP, blev single sidste år, og han er tilsyneladende træt af at få sin fredag aften ødelagt at forelskede par, der ikke kan holde fingrene fra hinanden.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Til Shanghai Morning Post fortæller han dog, at opgaven ikke var helt nem i først omgang. Dels umuliggjorde biografens bookingsystem, at man bestiller sæder midt i det hele, og personalet nægtede også at hjælp, og dels havde han ikke nok penge.

Men så opstod idéen om at skrabe pengene sammen via crowdfunding på nettet, og der var tilsyneladende masser af singler, som forstod den unge computernørds irritation.

Derfor er det nu lykkedes at købe hver andet sæde i hele biografen, så folk på valentinsdag-date ikke har andet valg end at sidde hver for sig under filmen.

- Afstand får hjertes følelser til at udvikle sig. Giv os singler en chance, lyder budskabet fra UP.