Computerprogram forudser de nye engelske mestre

Det er Bloomberg Sports, der i stedet for en spåkugle har brugt et omfattende computerprogram til at gennemspille den kommende sæson 10.000 gange og så siden har taget gennemsnittet til at forudse, hvordan det kommer til at gå.

Programmet bruger de tidligere opnåede resultater som udgangspunkt og justerer så ellers holdenes styrke i forhold til eventuel ny manager og købte og solgte spillere. Og her er computerprogrammet efter de mange gennemregninger altså kommet frem til, at Chelsea er blevet så stærke efter, at Jose Mourinho er kommet til klubben sammen med de nye spillere Mark Schwarzer, Marko van Ginkel og Andreas Schürrle, at det er nok til at rykke forbi de to Manchester-hold og snuppe titlen næste sommer.

De tre holds pointtal ligger dog meget tæt, så der skal ikke meget til, før det tipper. Derefter er der et hul ned til Arsenal på fjerdepladsen, inden Tottenham med afstand følger efter på femtepladsen. Michael Laudrups Swansea forventes trods de gode indkøb igen at ende på en niendeplads til næste sommer.

Dagens Gossip