Congress Center overtager golfrestaurant

Skrevet af Elo Christoffersen

27/01/2014
Fremover bliver det Odense Congress Center, der skal stå for driften af Odense Eventyr Golf Restaurant. Den daglige chef bliver 53-årige Henrik Skov, som kommer til at stå i spidsen for restauranten. Han har senest været F&B-chef hos Tre-For Arena i Kolding, og hos Odense Congress Center er der store forventninger til den nye restaurant. - Vi glæder os til opgaven. Restauranten er et populært sted for både golfspillere og andre gæster, og det skal vi fastholde og udvikle. Det er Henrik Skov den rigtige mand til. Han har mange års erfaring fra hoteller og restauranter, og det bliver spændende at følge Odense Eventyr Golf Restaurant i de kommende år, siger direktør for Odense Congress Center, Michael Jepsen. Odense Eventyr Golf Restaurant bliver oprettet som en selvstændig afdeling under kongrescenter med Henrik Skov og et fast personale af kokke og tjenere.

Mest læste i dag

Fremover bliver det Odense Congress Center, der skal stå for driften af Odense Eventyr Golf Restaurant.

Den daglige chef bliver 53-årige Henrik Skov, som kommer til at stå i spidsen for restauranten. Han har senest været F&B-chef hos Tre-For Arena i Kolding, og hos Odense Congress Center er der store forventninger til den nye restaurant.

- Vi glæder os til opgaven. Restauranten er et populært sted for både golfspillere og andre gæster, og det skal vi fastholde og udvikle. Det er Henrik Skov den rigtige mand til. Han har mange års erfaring fra hoteller og restauranter, og det bliver spændende at følge Odense Eventyr Golf Restaurant i de kommende år, siger direktør for Odense Congress Center, Michael Jepsen.

Odense Eventyr Golf Restaurant bliver oprettet som en selvstændig afdeling under kongrescenter med Henrik Skov og et fast personale af kokke og tjenere.