Contador har aldrig haft det bedre hos Riis

Samtidig har den russiske hovedsponsor Oleg Tinkov jævnligt brokket sig over Contadors manglende resultater og høje løn.

Men Contador forsøger nu stoppe snakken om kold luft mellem ham og Riis, og han bekræfter, at han også kører for det danske hold fremover.

- Det er en stor dag for mig og cykling. Der har været mange rygter om, at folk var på vej ud. Også omkring krise i mit forhold til Riis. Jeg kan sige, at alle disse rygter var falske. Jeg har aldrig haft et bedre forhold til en sportsdirektør end til Riis, siger spanieren.

Han erkender, at han ikke har slået til i år:

- Vi har ikke leveret de resultater, vi havde håbet på. Men alle forventer, at det er normalt at vinde hele tiden. Det er det altså ikke, forklarer Alberto Contador.

Han har hørt om rygterne, om at formel 1-køreren Fernando Alonso er ved at starte et cykelhold, men han afviser, at han skifter til Alonsos hold i 2015.

- Der har været mange rygter i pressen. Også omkring Alonso og et cykelhold. Det ville være fremragende for cykling. Men lige nu er der ikke bedre sted at være end Saxo. I det lange løb kan det blive en mulighed, men de næste to år er jeg hos Bjarne Riis, fastslår den flerfoldige spanske Tour-vinder.

Han afviser, at det på nogen skulle have påvirket ham, at han gang på gang er blevet hængt til tørre på Twitter af den russiske sponsor Oleg Tinkov, der som bekendt har valgt at stoppe sponsoratet efter denne sæson.

- Det har ikke været et problem for mig. Det har ikke haft indflydelse på mit arbejde. Ærligt talt, så har jeg ikke vidst, hvad der er blevet skrevet om mig, siger Contador, der igen næste år vil satse på Tour de France, inden han eventuelt overvejer en deltagelse i hjemlandets store etapeløb, Vuelta a España.

Dagens Gossip