Contador: Jeg bliver hos Riis de næste to år

Skrevet af admin

02/12/2013

Dagens topnyheder

Saxo-Tinkoffs spanske kaptajn Alberto Contador sværger Bjarne Riis troskab i de kommende to sæsoner.

Selv om rygter med jævne mellemrum sender Contador væk fra det dansk-ejede hold, så har det intet på sig.

- Jeg har ingen planer om at forlade Riis. Jeg har indgået kontrakt for de to kommende år. Alt, hvad der ellers bliver sagt og skrevet, kan ignoreres, siger Alberto Contador ifølge cyclingnews.com til Marca.

Den 30-årige spanier havde et skuffende 2013, hvor han sluttede uden for podiet i Tour de France. Det blev blot til en enkelt sejr i det forgangne år - en etape i Tour de San Luis.

Alberto Contador klager dog ikke over den støtte, han har på Saxo-Tinkoff.

- Jeg har den største tillid til alle på Saxo Bank. Derudover er vores bånd stærke, og kammeratskabet er det, der skaber vores præstationer. Atmosfæren er ikke til at slå.

- Når det kommer til rytterne, så har jeg ved min side Roman Kreuziger, en af de bedste i verden, Michael Rogers, Nicolas Roche og Daniel Bennati på flade strækninger samt Matteo Tosattos erfaring.

- Jeg ville helt ærligt ikke bytte det hold med noget andet, siger Contador.

Flere gange er spanieren blevet sat i forbindelse med Formel 1-køreren Fernando Alonso, der angiveligt vil starte et professionelt cykelhold op i 2015. Contador er interesseret i projektet, men ser ikke sig selv som en del af det.

- Fernando Alonsos projekt er meget interessant, og det motiverer på flere måder også mig.

- Der er behov for nye hold, og man ved aldrig, hvad der vil ske, men jeg har en kontrakt, og jeg har ikke planer om andet.

- Det vil være stort, hvis projektet skrider fremad, og så må vi se efter noget tid, siger Contador.

Saxo-Tinkoff har mandag klokken 16 indkaldt til pressemøde i London, hvor holdet vil præsentere en vigtig nyhed omkring holdets fremtid.

/ritzau/