Contador: Jeg forventer en nervøs Tour-start

Saxo-Tinkoffs bedste bud på en Tour de France-vinder er Alberto Contador, og han var godt tilfreds efter præsentationen af næste års Tour-rute.

Spanieren vurderer, at ruten "passer godt til ham", men at de første ni etaper kan vise sig at få stor indflydelse, fordi der gemmer sig en vanskelig brostensetape.

- Det bliver meget vigtigt at se, hvordan hver enkelt kommer ud af de første ni flade etaper - især femte etape på grund af brostenene, siger Contador i en pressemeddelelse.

- Jeg forventer en meget nervøs start, så vi kan ikke konkludere noget, før de etaper er overstået.

Brostensetapen bekymrer dog ikke Contador nævneværdigt, forsikrer han, selv om han før har været uheldig at miste tid på sådan en etape.

- Bortset fra risikoen for at styrte og mekaniske problemer, så er det en meget fed etape for seerne, selv om den bliver nervøs for os.

- Jeg håber at gennemføre den på en god måde. I 2010 tabte jeg nogle sekunder på grund af et uheld, men nøglen er at forblive fokuseret, fastslår Contador.

Der er næste år kun en enkeltstart, og den er over 50 kilometer lang, og det er Contador ikke så begejstret for.

- Den er lang, meget lang. Selv om der kun er en, så jeg ville have foretrukket det som i år, da der var to, og hvor en af dem var en bjergrig enkeltstart, siger Contador.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip