Contador: Vi tog tid på alle rivaler i Giroen

Tinkoff-Saxo og kaptajn Alberto Contador vandt ikke lørdagens 1. etape i Giro d'Italia, men til gengæld kan cykelholdet glæde sig over en flot andenplads.

Contador satser på den samlede sejr, og han glæder sig over de sekunders forspring, det blev til lørdag på holdtidskørslen.

- Jeg er meget glad. Ikke kun for resultatet, men også fordi alle på holdet gav sig 100 procent. Generelt var vores præstation virkelig god til trods for, at vi et kort øjeblik mistede organisationen.

- Men vi kan være meget tilfredse med resultatet, fordi vi tog tid på alle vores konkurrenter, siger Contador til holdets hjemmeside.

- Tidsforskellene mellem favoritterne er ikke store, men jeg har for eksempel et lille forspring, inden vi kører den individuelle enkeltstart. Det er altid ideelt at være lidt foran, siger Contador.

- Jeg vidste, at vi havde et meget stærkt hold, som kunne køre et godt løb, så det overrasker mig ikke, at vi fik sådan et resultat.

Fra nu af må vi tage det dag for dag. Jeg ved, det er noget, man altid siger, men derfor er det ikke mindre sandt, lyder det fra Contador.

/ritzau/

Dagens Gossip