Cool Wozniacki efter kamp: - Du skylder mig helt sikkert en drink, Serena!

Skrevet af Sol Stoffregen

08/09/2014

Dagens topnyheder

Selvom CAroline Wozniacki havde de bedste intentioner om at give sin veninde og tenniskollega Serena Williams kamp til stregen, da de to stødte sammen i US OPen-filanalen i går aftes, måtte den danske tennisdarling hurtigt indse, at Serena var en for stor mundfuld.

Og 24-årige Caroline tog nederlaget (6-3, 6-3) på Flushing Meadows-anlægget med et smil og havde overskud til at joke med nederlaget, da hun blev interviewet efter kampen. 

Læs også: Williams blæser Wozniacki af banen i US Open-finale

  - Tillykke til Serena. Hun fortjente det virkelig i dag, og hun spillede bedre end mig, sagde Caroline Wozniacki på banen og tilføjede med et glimt i øjet:

- Hun er en inspiration for mig både på og uden for banen og en utrolig ven … og du skylder mig helt sikkert en drink senere.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med       

Allerede inden de to tennisstjerner fortalt, at de skulle ud og spise sammen efter finalen - uanset udfaldet. Og middagen udviklede sig, som Caroline havde joket med, til en fest med drinks - muligvis på Serena Williams' regning.

Ud fra de billeder, Caroline og Serena lagde på Instagram, havde de en sjov aften og nat i New York - både på Billie Jean King National Tennis Centre og i nattelivet. Og de stødte også ind i et par andre kendte ansigter undervejs - fx Joe Jonas fra Jonas Brothers og topmodellen Gigi Hadid.  

Se billederne her: