Coop tilbyder medlemmer eksklusive koncertoplevelser

Alle med Coop-kortet får nu mulighed for at sikre sig billetter til en række af de mest efterspurgte koncerter i Danmark før andre.

Coop har indgået en aftale med koncertarrangøren Live Nation, der betyder, at medlemmer får mulighed for at bestille billetter, før de udbydes offentligt til salg.

Første gang det bliver muligt, er i forbindelse med, at det store amerikanske rockband Aerosmith optræder i Fængslet i Horsens den 6. juni. Her åbner det officielle billetsalg 25. november, men Coop-medlemmerne kan allerede sikre sig billet fra i morgen klokken 10 og 24 timer frem ved at gå ind på coop.dk./koncerter.

Der er et begrænset antal billetter, som sælges efter først-til-mølle princippet.

- For os handler det om at øge værdien af medlemskabet. Medlemmerne ejer Coop, og de skal opleve, at de får nogle attraktive og eksklusive fordele ved at være medejer af vores virksomhed, siger forretningsudviklingschef Kenneth Melchior, Coop.

Udover point på indkøb og særlige medlemstilbud på varer indeholder Coop kortet også fordele hos partnere inden for blandt andet rejser, biler og fritid.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip