Cornelius: Esbjerg bør ikke volde FCK problemer

Skrevet af admin

27/02/2016

Dagens topnyheder

FC København-angriberen Andreas Cornelius ser utålmodigt frem til at komme i gang med Superligaen igen efter en lang vinterpause.

Det sker, når Esbjerg kommer på besøg i Parken søndag eftermiddag, og kun en sejr kan bruges til noget, lyder kravet.

- Det bliver ikke nervøsiteten, der kommer til at trykke. Vi glæder os. Men vi er spændte. Det bliver spændende at komme ud og spille om point igen.

- I den forbindelse mener jeg ikke, at Esbjerg er et hold, der bør volde os problemer. Vi skal have tre point - ja, det skal vi i stort set alle vores hjemmekampe, siger Cornelius til fodboldklubbens hjemmeside.

Efter fem sejre i fem træningskampe i år håber Cornelius, at FCK kan fortsætte stimen i forårspremieren mod Esbjerg.

- Vi står godt. Vi har været solide og lavet gode præstationer i vores træningskampe, hvor vi har vundet dem alle, og på det personlige plan har jeg fået scoret tre mål i opstarten.

- Jeg føler, jeg er kommet fint i gang og har haft en god opstart. Her hjælper det selvfølgelig også, at holdet fungerer, samt at der er god konkurrence. Det hæver niveauet hos os alle sammen.

- Det bliver fedt at komme i gang. Jeg glæder mig til, at sæsonen starter. Jeg synes, vi har haft en god opstart, og vi ser frem til at vise vores niveau, som ser rigtig fornuftigt ud, mener Cornelius.

Tiden kan ifølge FCK-profilen Nicolai Jørgensen kun gå for langsomt, før dommer Anders Poulsen fløjter søndagens opgør i gang.

- Det bliver superfedt, for det har været en lang opstart, men nu går det endelig løs.

- Det kan godt blive en svær kamp, så det handler om at løbe mere end de andre og selvfølgelig score flere mål, siger Nicolai Jørgensen.

Kampen mellem FCK og Esbjerg går i gang søndag klokken 16.

/ritzau/