Cornelius: Fuldstændigt sindssygt

Han er lige fyldt 20 år i marts. For et år siden spillede han U19-fodbold. Og nu står FC Københavns Andreas Cornelius med en begyndende landsholdskarriere og DM-guld om halsen.

- Det er fuldstændigt sindssygt det her. Det har været en ret hurtig rejse, og det er kun gået én vej. Det har været sindssygt fedt at være med. Men jeg ha været glad for bare at kunne følge med og være en del af holdet, sagde FCK-angriberen på TV 3 efter 0-0 på Brøndby Stadion, der definitivt sikrede FCK det danske mesterskabet.

Der var angiveligt 70 scouts fra andre klubber tilstede på Brøndby Stadion søndag aften, og Andreas Cornelius er en af dem, der konstant bliver sat i forbindelse med et klubskifte efter denne sæson, selv om hans kontrakt med FCK fortsætter længe endnu.

Senest er Everton fra Premier League blevet nævnt som værende lun på FCK-angriberen, men midt i en guldfest på Brøndby Stadion ville Cornelius ikke forholde sig til sin fremtid.

- Det tænker jeg slet ikke på. Jeg spiller i FCK og har en lang kontrakt. At vi bliver mestre i dag, ændrer ikke noget, sagde Andreas Cornelius.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip