Cornelius håber på tilhængere i Parken

Andreas Cornelius håber, at danskerne har fået øjnene op for, at landsholdet på tirsdag spiller en vigtig VM-kvalifikationskamp mod Bulgarien i Parken.

Målscoreren til 1-0 i fredagens 3-0-sejr over Tjekkiet har godt bidt mærke i, at det har knebet med at sælge billetter til opgøret mod Bulgarien, hvor der er solgt omkring 12-13.000 billetter i forsalg.

- Vi har fået masser af optimisme efter sejren over Tjekkiet og troen, på at vi kan komme til VM, er der.

- Nu håber vi bare på, at der kommer en masse tilskuere i Parken. Det kunne være fedt, siger Cornelius, der fuldførte kampen mod Tjekkiet med en bandage rundt om hovedet og måtte sys med tre sting.

- Jeg har det okay. Det er, hvad der sker i den slags kampe. Der er ingen skader sket - det er bare et slag. Det er fint nok, siger den 20-årige FC København-angriber.

Allerede efter et kvarter af kampen mod Tjekkiet fik han det første skrub, og selv om han faldt ud af kampen i en periode, så lod han sig ikke påvirke af tjekkernes hårde spil.

- Det gør ikke så ondt, når man først er i gang, og da jeg fik forbindingen på, så blødte det heller ikke mere. Så lagde jeg ikke rigtig mærke til det, siger han.

Sent natten til lørdag ankom han med flyet fra Tjekkiet til Danmark, og klokken 11.00 havde angriberen ikke fået sovet særlig meget.

Han har dog fået tænkt lidt tanker om den flotte sejr, som han selv lagde grundstenen til med sin 1-0-scoring efter 57 minutter.

- Det har været en super oplevelse. Kæmpefedt at score det mål og vinde kampen. Det var rigtig fedt.

- Jeg har ikke rigtigt fået sovet, da vi først var på hotellet klokken fem i nat. Jeg har fået fire timer, inden vi skulle op til morgenmad, siger Cornelius.

For bare et år siden var den unge angriber ganske ukendt i hele Danmark, og på rekordtid har han slået sit navn fast. Og nu også vist sig som en fuldgod erstatning for Nicklas Bendtner.

- Det er gået hurtigt for mig. Alle synes, at det er gået hurtigt.

- Men jeg har selv stået midt i det, og jeg har også arbejdet, før jeg blev seniorspiller, så jeg er ikke lige så overrasket som alle andre. Men jeg er godt klar over, at det er gået hurtigt, siger angriberen, der også er topscorer i Superligaen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip