Cornelius har ikke vist sig frem i Cardiff endnu

De ambitiøse Premier League-oprykkere Cardiff City betalte godt 75 mio. kr. for FCK-angriberen Andreas Cornelius tidligt på sommeren.

Men Cornelius har ikke fået den bedste start på tilværelsen i Cardiff, fordi skader har drillet ham både i opstarten, og netop nu holder en ny skade ham ude af landsholdets kampe mod Malta og Armenien.

Så Andreas Cornelius ser frem til, at han bliver skadesfri og lever op til forventningerne.

- Rent sportsligt har jeg haft nogle skader, så jeg har ikke rigtig fået vist mig frem endnu. Det glæder jeg mig til at gøre. Men folk tager godt imod mig. De er glade for nye spillere, fordi de ved, at det kræver nye spillere for at få et godt hold i Premier League, siger Andreas Cornelius til FCK TV.

Cornelius besøgte torsdag sine tidligere holdkammerater i FCK, da han var hjemme på et kort ophold. Og han erkendte, at han savnede atmosfæren i FCK-truppen.

- Jeg savner det da helt klart. Det er lidt noget andet, når man kommer her og taler dansk. Derovre er det et andet sprog, og det er endnu ikke helt det samme for mig. Jeg har trods alt været i FCK i seks-syv år i ungdomsafdelingen og så et år som senior, forklarer Cornelius.

Han fortæller desuden, at han følger FCK tæt trods afstanden.

- Jeg har ikke fået dansk tv endnu, men jeg har set alt på nettet og følger godt med. Det kommer jeg til at fortsætte med at gøre, siger sidste sæsons topscorer i Superligaen.

Dagens Gossip