Cornelius i storklubbers søgelys

Det gjorde Andreas Cornelius i den grad over for et stærkt tjekkisk forsvar. Ikke mindst da han passerede Chelsea-stjernen Petr Cech med et brag af en afslutning i 3-0-sejren over Tjekkiet.

VIP-tribunen på Andruv Stadion i Olomouc var proppet med repræsentanter fra europæiske klubber, og flere af dem var udelukkende til stede for at syne Andreas Cornelius, der ellers for nyligt forlængede sin kontrakt med FCK frem til 2016.

Ifølge BNBs oplysninger havde de tre Premier League-klubber Arsenal, Tottenham og Stoke repræsentanter på plads udelukkende for at syne Cornelius. Og de tog hjem fra Tjekkiet med masser af plusser i bogen.

Ifølge flere agentkilder, der opererer i England, er det overvejende sandsynligt, at mindst en af de tre nævnte Premier League-klubber byder på Cornelius til sommer.

Arsenals skandinaviske talentspejder, Bobby Bennett, har blandt andet set ham mere end ti gange i sæsonen. Men i FCK har man slet ikke travlt med at skyde bomberen af.

- Helt generelt kan jeg sige, at salg af spillere ikke er en del af vores forretningsplan, siger sportschef i FCK Carsten V. Jensen.

- Vi er en fase, hvor både holdet og enkeltspillere er under udvikling, og hvor det vigtigste for os er, at vi på bedste vis forbereder klubben på de udfordringer, der forhåbentligt ligger og venter derude.

Spilleragenten Nicola Juric sagde forleden i Ekstra Bladet, at Cornelius koster 50 mio. kr. Vil det bud være godt nok til jer til sommer?

- Jeg vil ikke kommentere på, hvordan tilfældige agenter prisfastsætter vores spillere, og om det er tæt på eller langt fra virkeligheden, men det er vel naturligt, at der bliver spekuleret i det ene og andet, når spillere på den måde træder ind på scenen, som Corner (Cornelius, red.) har gjort, lyder det fra sportsdirektøren.

I FCK er man stolt over, at Andreas Cornelius viste mod tjekkerne, at han nu har niveau til europæisk topklasse.

- Vi er først og fremmest glade på Corners vegne, og jeg er særligt glad for den måde, han tackler hele situationen omkring ham på, for det er ikke let med al den opmærksomhed, når man samtidig skal holde fokus på det, der egentligt betyder noget, nemlig præstationerne.

 

 

 

Dagens Gossip