Cornelius om Santander-samarbejde: Vi er gode i boksen

Skrevet af admin

26/10/2015

Dagens topnyheder

FC København vandt søndag 2-1 over Sønderjyske i en kamp, hvor Andreas Cornelius og Federico Santander startede helt fremme i københavnernes angreb.

Begge angribere scorede efter gode indlæg, hvilket, Andreas Cornelius mener, er frontduoens helt store styrke.

- Vi bliver nok ikke et angrebspar, der kan spille os igennem et helt forsvar med små kombinationer. Vores primære styrker ligger i boksspillet samt i vores fysik, hvor vi kan score nogle mål, når vi bliver serviceret, siger angriberen.

Andreas Cornelius påpeger, at samarbejdet mellem ham og Federico Santander stille og roligt bliver bedre og bedre.

- Vi kan bruge hinanden rigtig meget. Hvis jeg løber forrest, kan han løbe bagest, og de relationer mener jeg, er ved at komme på plads.

- Vi er begge gode, når vi får lagt et godt tryk på modstanderen. Det fungerede godt mod Sønderjyske, og vi fik da også begge scoret, siger den 22-årige angriber.

Anfører Thomas Delaney mener, at der er store momenter i vente i FC Københavns offensiv.

- Når vi har Cornelius og Santander på toppen samt Nicolaj Jørgensen, så kan vi forvente store og gode ting, når de alle sammen er i topform. Vores spil er også bygget op omkring indlæg ind i boksen, og vi er afhængige af dem, siger han.

Ståle Solbakken glæder sig over, at Federico Santander efter en måltørke nu endelig er begyndt at score mål.

- Han scorede et godt mål mod Sønderjyske, hvor han hoppede baglæns op og fik headet bolden i mål med kraft. Han befinder sig godt i vores spil, og selvom der har været for få mål, så bidrager han med godt spil og assister, lyder det.

FC København har scoret 22 mål i sæsonens første 13 kampe i Superligaen.

/ritzau/