Cornelius regner med guldfest i Parken

Men Superliga-topscorer Andreas Cornelius kiksede, og så endte københavnernes udekamp mod AaB 1-1.

- Det var et rigtig skidt udført straffespark, sagde Andreas Cornelius og tilføjede:

- Men det får mig ikke til at hænge med hovedet. Vi er stadig 10 point foran FC Nordsjælland med fem kampe tilbage. Jeg kan ikke forestille mig, at det kan gå galt nu, sagde Andreas Cornelius.

Sikrer FC København på søndag den ventede sejr på hjemmebane over AGF og sætter FC Nordsjælland samtidig point til mod Randers, er mesterskabet i hus.

- Sådan kan det meget vel komme til at gå, sagde forsvarsspilleren Lars Jacobsen, der synes, FC København havde fortjent sejren mod AaB.

- Ganske vist kommer de foran 1-0. Men fra det øjeblik Bolanos i begyndelsen af anden halvleg udligner til 1-1, er det os, der er spilstyrende. Bare ærgerligt at vi ikke fik bolden i kassen på bare et enkelt af de tre skud, vi havde på overliggeren. Skulle kampen have haft en vinder, skulle det helt klart have været os, sagde Lars Jacobsen, der betegnede kampen som ’intens'.

- Det var en flot kulisse, tilskuerne skabte. Men banen var besværlig at spille på.

FCK-træner Ariël Jacobs ønskede efter kampen mod AaB til gengæld ikke at love guldfest allerede i weekenden.

- Faktisk er jeg lidt skuffet over vores spil mod AaB. Det var ikke tilstrækkelig tempofyldt. Desuden synes jeg, at afslutningerne var uskarpe, sagde han og satte spørgsmålstegn ved det straffespark, AaB blev tilkendt af dommer Michael Johansen.

- Derfra hvor jeg stod, så det ud til at Bolanos tacklede Ahlmann reglementeret. Men sådan er fodbold. Tingene går ikke altid, som man gerne selv vil.

I AaB-lejren var målmand Nicolai Larsen den store helt.

- Det ene point holder os inde i kampen om bronzemedaljerne. Dem tror jeg, vi snupper. Randers har tre point flere end os. Men da vi skal møde dem i sidste spillerunde, er det op til os selv, sagde Nicolai Larsen, der har kontrakt med AaB frem til sommeren 2015.

- Her og nu gælder det AaB. Jeg trives og tror på, at vi kvalificerer os til efterårets Europa League, sagde Nicolai Larsen.

AaB-træner Kent Nielsen er også optimist.

- Alt i alt synes jeg, at vi har spillet godt i foråret. Mod FCK var vi modige. I stedet for at forsvare os, valgte vi at gå til angreb. Mod FCK er det den rigtige taktik. Vælger man at spille defensivt, forringer man sin chance for at vinde. Lige nu ligger vi nummer fire i Superligaen. Men pilen peger opad.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip