'Corners' chef fyret

Skrevet af admin

27/12/2013

Dagens topnyheder

Torsdagens 0-3-nederlag hjemme til Southampton blev tilsyneladende den berømte dråbe, der fik klubejer Vincent Tan og bestyrelsen i Premier League-klubben Cardiff til at fyre manager Malky Mackay.

Fredag eftermiddag meddelte klubben på sin hjemmeside, at Mackay er blevet fyret.

- Bestyrelsen i Cardiff City Football Club har i dag løst Malky Mackay fra hans pligter, lyder det kortfattet på hjemmesiden.

Navnet på den nye manager følger på et senere tidspunkt, når vedkommende er fundet.

Danske Andreas Cornelius spiller i klubben, men han kunne ikke redde Mackays job, selv om han for en sjælden gangs skyld fik en hel halvleg på banen torsdag, hvor Southampton stak af med en 3-0-sejr og de tre point.

Malky Mackay har været truet et stykke tid.

Han udtalte selv tidligere på ugen, at han frygtede meget for sit job, efter at han havde fået en mail fra klubejer Vincent Tan, der opfordrede Mackay til at trække sig.

- Jeg følte, at jeg ville miste mit job i weekenden. Den mail rystede mig virkelig. Jeg nægtede at træde tilbage og forventede en fyreseddel i løbet af weekenden, sagde Mackay i mandags.

Manageren fik en chance mere, men så gik den altså heller ikke længere. Torsdagens nederlag var for meget for bestyrelse og klubejer.

Cardiff ligger nummer 16 i Premier League - blot et point foran Fulham, der ligger under nedrykningsstregen.

De seneste to ligakampe er endt med et 1-3-nederlag i Liverpool og senest 0-3 hjemme mod Southampton.

Næste opgave for holdet er lørdag klokken 18.30 hjemme mod Sunderland, der er Premier Leagues absolutte bundhold.

/ritzau/