Corydons regnedrenge går i rette med avis

Ifølge Politiken vil Niels Gotfredsen, der er direktør i Moderniseringsstyrelsen, opnå den klækkelige bonus, hvis styrelsen opfylder sine målsætninger, som i 2013 blandt andet går på, at man vil »frigøre ressourcer« gennem ændringer i offentligt ansattes overenskomstaftaler. Men det er ikke korrekt, lyder det fra Finansministeriet.

»Politikens historie rummer desværre tal, som er faktuelt forkerte. Det maksimale niveau for resultataflønning i forbindelse med Niels Gotfredsens varetagelse af jobbet i forbindelse med overenskomstforhandlingerne er 15-20.000 kroner, og vurderingen heraf dækker såvel en vellykket forberedelse, en god forhandlingsproces og et tilfredsstillende resultat,« siger departementschef David Hellemann i en skriftlig kommentar til Berlingske Nyhedsbureau.

»Man skal huske på, at Niels Gotfredsen og Moderniseringsstyrelsen varetager en lang række andre opgaver end at forhandle overenskomster. I vurderingen af resultatløn indgår 11 opgaveområder, hvoraf overenskomstforhandlingerne kun udgør et,« siger David Hellemann.

17.000 statsligt ansatte lærere står i disse dage over for krav om nye løn- og arbejdsvilkår, mens Niels Gotfredsen, der leder statens overenskomstforhandlinger, kan se frem til en kontantbonus på 25 procent af sin årsløn, skriver Politiken. Med en årsløn på over en million kroner skulle der således være mulighed for at opnå en bonus på cirka 250.000 kroner.

Departementschef David Hellemann siger imidlertid, at der ifølge hans oplysninger aldrig er udbetalt en bonus i Finansministeriet i nærheden af den kvarte million, som avisen beskriver i forbindelse med overenskomstforhandlingerne.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip