Cosbys ofre får egen magasinforside

Hvis der er en, der ikke glæder sig over den nyeste udgivelse af det amerikanske magasin New York Magazine, er det nok skuespilleren Bill Cosby. Han kan nemlig se frem til en forside, hvor 35 af de kvinder, som anklager ham for seksuelle overgreb, er portrætteret side om side.

Den tidligere topmodel Janice Dickinson, skuespillerinden Beverly Johnson og Lili Bernard, som spillede med i tv-serien "The Cosby Show", er blandt de kvinder, som er på magasinets forside under titlen "Cosby: The Women, An Unwelcome Sisterhood".

De 35 kvinder sidder hver især på en stol og under deres billede står datoen for, hvornår de angiveligt er blevet udsat for seksuelt overgreb. Inde i magasinet finder man en artikel, som dykker ned i historien om, hvordan kvindernes anklager i mange år ikke er blevet taget seriøst og Cosbys juridiske kamp for at holde historierne nede.

Billederne er dog ikke alt. På magasinets hjemmeside kan man læse hver af kvindernes historie. Og seks af dem udtaler sig på video.

Det er ikke alle de kvinder, der har anklaget Cosby, som er portrætteret på forsiden, og den sidste stol i rækken er også symbolsk efterladt tom. Magasinet udkommer den 27. juli.

Se forsiden her: http://www.vanityfair.com/hollywood/2015/07/bill-cosby-accusers-nymag-cover

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip