Coutinhos mål sender Liverpool på Wembley

09/04/2015

Liverpool har fortsat chancen for at sætte nyt sølvtøj i pokalskabet i denne sæson, efter at storklubben med hiv og sving vandt med 1-0 over Blackburn i FA Cuppen onsdag aften.

Kampen på Ewood Park var en omkamp, efter at den første kvartfinale på Liverpools bane var sluttet uden scoringer.

Brasilianeren Philippe Coutinho blev manden, der brød dødvandet 20 minutter før tid på et tidspunkt, hvor Liverpool-spillerne så ud til at mangle fantasien og evnerne til at bryde igennem hjemmeholdets forsvar.

Coutinho tog et kort hjørnespark, fik bolden igen, tog et træk ind i feltet og afsluttede flot mellem benene på Matthew Kilgallon og ned i det lange hjørne.

En hård skæbne for Blackburn, for holdet fra den næstbedste række solgte sig igen dyrt og frustrerede gæsterne i lange perioder.

Liverpool forsøgte ellers at holde tempoet højt, men overraskelsesmomenterne manglede, og det var begrænset, hvad Brendan Rodgers' tropper skabte af oplagte målchancer.

Til allersidst var Blackburns keeper Simon Eastwood ved at spolere det hele, da han gik med frem på hjørnespark og sendte en hård afslutning af sted, som Simon Mignolet med besvær fik hænderne på.

Efter i alt 180 minutters fodbold viste et mål sig nok, og Liverpool har nu booket en plads på Wembley Stadium i London, hvor både semifinaler og finale skal afvikles.

Det ligger fast, at semifinalemodstanderen 19. april bliver Aston Villa, mens Reading og Arsenal dagen før mødes i den første semifinale.