CSC: Hackere har ikke ændret i data

»Angrebet er sket igennem en IBM mainframe og har ramt tilsvarende systemer i andre lande, uden for CSC,« skriver direktør Jens Schmidt i en pressemeddelelse.

CSC har sammen med Rigspolitiet og IBM gennemført en række omfattende undersøgelser af angrebet, og ifølge CSC er der ikke blevet lavet ændringer i registrene.

»Undersøgelserne afslører, at der har været adgang til personfølsomme oplysninger, men at der ikke er sket ændringer af data. Efter angrebet har IBM har udsendt en opdatering, der sikrer, at alle adgange igen er forsvarligt sikrede. I tæt samarbejde med IBM og Rigspolitiet gennemgår CSC alle systemer og procedurer for at optimere overvågning og beskyttelse af sine datacentre,« lyder det.

Dansk politi fik i januar nys om hackingen, som skete mellem april og august sidste år, da svensk politi efterforskede en svensk hacker og fandt tråde til Danmark. Den sag bliver stadig undersøgt af det danske og svenske politi, og CSC vil derfor ikke kommentere yderligere på sagen på nuværende tidspunkt, lyder det.

Dagens Gossip