Cult Energy trækker sig som cykelsponsor

Cult Energy er ikke længere en del af cykelsporten.

På et pressemøde i sit hovedkvarter onsdag meddelte firmaet, at det trækker sig fra samarbejdet med Stölting og ikke længere vil være en del af cykelholdet, der lige nu er Danmarks bedste.

Cult har indtil denne sæson været enesponsor, men det var hensigten, at holdet fra 2016 skulle fortsætte i et samarbejde med Stölting og under navnet Cult-Stölting.

I en pressemeddelelse forklarer Cult, at Stölting ikke har levet op til sine forpligtelser, og derfor ønsker man ikke at fortsætte samarbejdet.

- Tilliden er desværre væk. Cult kan ikke have et tæt samarbejde med et firma, hvis moral ikke stemmer overens med vores værdier.

- Som konsekvens heraf har vi per dags dato valgt at opsige vores sponsorat, lyder det fra Cults grundlægger, Brian Sørensen.

Ifølge Cult har Stölting brudt en aftale om at købe materiel fra Cult. Det betød, at holdets ryttere ikke fik udbetalt løn i november.

Brian Sørensen garanterer dog at dække for rytternes løn resten af året.

- Det er vigtigt, at Stöltings aftalebrud og vores opsigelse af samarbejdet ikke går ud over vores ryttere, og derfor har vi stillet garanti for deres løn, siger Brian Sørensen.

Det er usikkert, om holdet fortsætter. Stölting forsøger at finde en anden medsponsor, der kan erstatte Cult.

/ritzau/

Dagens Gossip