Curry sænker 40 point for Golden State i NBA-comeback

Basketballstjernen Stephen Curry vendte tilbage med manér og scorede 40 point, da Golden State Warriors vandt 132-125 ude over Portland Trail Blazers efter overtid.

Med sejren er den regerende NBA-mester nu foran med 3-1 i kampe, og der spilles bedst ud af syv i serien, der handler om at nå blandt de fire bedste hold i slutspillet.

For tiende gang i denne sæson svarede Golden State tilbage med en sejr efter at have tabt en kamp. Dermed har Oakland-mandskabet fortsat præsteret at undgå to nederlag i træk i hele denne sæson.

Golden State havde dog store problemer og var på et tidspunkt bagud med 16 point mod Portland i kampen, der først sluttede tidlig tirsdag morgen dansk tid.

Efter den ordinære spilletid stod det 111-111, og det var især takket være Curry, som begyndte fra bænken og virkede lidt rusten efter flere uger på sidelinjen.

Curry, som har været ude med en knæskade i de seneste fire kampe, tog ansvaret på sine skuldre og lavede hele 17 ud af Golden States 21 point i overtiden. 17 point i overtiden af en NBA-kamp er i øvrigt ny rekord.

Ved en af fem scoringer, som kastede tre point af sig, bankede Curry sig selv på brystkassen og råbte gentagne gange: Jeg er tilbage.

I en anden NBA-kamp udlignede Miami Heat til 2-2 i kampe mod Toronto Raptors. På hjemmebane vandt Miami med 94-87 over Toronto, og det skete ligeledes efter overtid.

Dwyane Wade blev topscorer for Miami med 30 point og scorede blandt andet de to vigtige point, som sørgede for udligning og overtid.

/ritzau/

Dagens Gossip