Cykelhold: Horner missede ikke dopingkontrol

Den nykårede Vuelta a España-vinder, Chris Horner, er blevet udsat for dopingmistanke, efter at spanske netmedier har skrevet, at den snart 42-årige amerikaner missede en kontrol mandag morgen.

Men sagen har intet på sig, raser Horners arbejdsgiver Radioshack, der oplyser, at dopingkontrollanterne har besøgt et forkert hotel.

- Der er ikke noget problem. Usada (det amerikanske antidopingagentur) besøgte det forkerte hotel, siger Radioshacks talsmand Philippe Maertens til cyclingnews.com.

- De besøgte holdets hotel, men han var på et andet hotel. Det havde han også indrapporteret.

- De bør gøre deres hjemmearbejde bedre end det, de gjorde. De skal også tjekke deres whereabouts, siger Radioshack-talsmanden.

Cykelholdet er sure over lækagen til de spanske medier AS og Marca og vil ifølge cyclingnews.com komme med en officiel udtalelse om sagen senere.

Det var det spanske antidopingagentur, der udførte out-of-competition-testen for Usada.

Radioshack oplyser, at Chris Horner allerede søndag morgen ændrede oplysningerne om sine whereabouts til det nye hotel i centrum af Madrid.

Chris Horner blev med søndagens sejr i Vueltaen den ældste vinder nogensinde af en grand tour, som tæller de tre store etapeløb Tour de France, Giro d'Italia og Vuelta a España.

/ritzau/

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip