Cykelunion har fundet sin nye direktør

Danmarks Cykle Union (DCU) har fundet afløseren for den administrerende direktør, som blev fyret i marts.

48-årige Per Henrik Brask tiltræder som direktør i cykelunionen 1. oktober.

Det oplyser DCU i en pressemeddelelse.

Den nye direktør kommer senest fra en stilling i Jyske Finans A/S, hvor han har arbejdet med forretningsudvikling, men ellers har han været administrerende direktør i Post Fleet Management i syv år, og har desuden haft en længere karriere i på chefgangene i Carlsberg.

- Med Per Henrik som ny direktør får vi en leder, der kan kommunikere og eksekvere. Han kan samarbejde og er købmand. Det har Danmarks Cykle Union brug for, siger DCU's formand Niels Sørensen i en pressemeddelelse.

- Per Henrik har et stort og stærkt erhvervsnetværk, hvormed vi kan udvikle samarbejdet med nye og eksisterende sponsorer og samarbejdspartnere i Danmarks Cykle Union, fortsætter Niels Sørensen.

Per Henrik Brask har skrevet flere bøger om landevejscykling og mountainbike, og han har desuden, ifølge DCU, et indgående kendskab til cykelsporten i kraft af bestyrelsesposter på internationale cykelhold.

Den tidligere direktør David Gullberg blev fyret i marts efter 15 måneders ansættelse.

Et blodrødt årsregnskab kostede ham jobbet og han blev siden politianmeldt af DCU, mistænkt for at have skjult et voksende underskud for bestyrelsen, som dermed ikke fik lejlighed til at reagere.

DCU kom i 2014 ud med et underskud i omegnen af to millioner kroner.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip