Cyklende kvinde truet med pistol på Amager

En 20-årig kvinde, der i aftes forlod sin arbejdsplads i Fields cyklede over Amager Fælled i retning af Kalvebod Broerne på stien, der hedder Kalvebod Sti.

Midt på Kalvebod Fælled kom en mand cyklende bagfra op på siden af forurettede, hvor han truede hende med en pistol til at stoppe. Hun stoppede og steg af cyklen, hvorefter hun blev truet til at vende ryggen imod gerningsmanden og sætte sig ned på knæ. Hun adlød ordren, og hun følte, at gerningsmanden forsøgte at påføre hende håndjern.

Hun skreg op, kom i klammeri med gerningsmanden, og fik fravristet ham pistolen, som hun smed ud i mørket.

Kvinden til sin cykel for at flygte fra stedet, men gerningsmanden beordrede hende til at løbe fra stedet i retning af Fields. Under sin løbetur tilbage imod Fields talte hun med en dreng, der kørte på knallert. Hun lånte hans telefon. Senere på ruten mødte hun en mand, og de fik alarmeret politiet.

- Vi betragter sagen som meget alvorlig. Derfor skynder vi os at anmode offentligheden om assistance. Vi vil meget gerne vil have henvendelser fra vidner, der muligvis har set eller hørt noget. Måske nogen har lagt mærke til gerningsmanden omkrig Fields eller på Amager Fælled, siger vicepolitiinspektør, Tommy Keil, Station Amager, Københavns Politi.

Vidner kan rette henvendelse til Københavns Politi på 33 14 14 48 eller 114.

Gerningsmanden beskrives som mand, 30 – 50 år, ca. 175 cm høj, almindelig af bygning, skægstubbe, talte dansk uden accent. Han var i ført tyk sort jakke med hætte, der var trukket over hovedet, mørke jeans. Han kørte på en cykel.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip