Cykler online – service offline

 

Cykler online – service offline

Online handlen er steget markant de seneste år i takt med, at udbuddet vokser og priserne online bliver mere fordelagtige for kunden. Det samme gælder cykelhandlen online.

Mange mennesker holder af at kunne sidde hjemme og undersøge markedet i forhold til det produkt de ønsker at anskaffe sig, samtidig med at jagte det sted, hvor det kan anskaffes billigst og hurtigst. Ofte er den vindende faktor ift. købet,  at produktet enten er billigere end andre steder eller lettere at få fat i. 

I Danmark elsker vi at cykle. Disse gode oplevelser ved at cykle samt letheden ved at komme omkring i hverdagen på to hjul er noget man hos smartcykler.dk ønsker at støtte op om, ved at forbedre oplevelsen ved at købe en cykel online. Der tilstræbes her den bedste service kombineret med letheden og overblikket ved at handle på nettet og forhandles kvalitetscykler fra kendte mærker som bl.a. Kildemoes, Cube, Scott, Raleigh, Batavus og Giant.

Konkurrencen er stor med mange spillere på markedet, så derfor skal servicen og leveringen være i top.

 

Find de bedste kvalitetscykler online

 

Som kunde har du mulighed for at bestille lige netop den cykel du drømmer om, med levering direkte til døren eller med afhentning i butik. For at øge din tryghed ved at handle online er du altid sikret hurtig og kompetent assistance bl.a. fra en smartcykler.dk mobil servicepartner eller en af de mange servicepartnere rundt omkring i Danmark, hvis uheldet skulle være ude. Køb dermed din nye cykel online og få lokal og nærværende service offline. På den måde sikres at du tilbydes den bedste service som kunde. Forvent derfor samme gode og relevante service som hvis du havde købt din cykel ved den lokale cykel forhandler.  

For at sikre din nye cykel lang levetid er det vigtigt med vedligeholdelse og efterspænding. Derfor er det en god ide at få lavet det første tjek af cyklen ca. 3 mdr. efter købet for at få efterspændt og efterset den. Herefter anbefales det at få cyklen kontrolleret ca. en gang om året. Dette er ikke kun for køreglæden, men også for at bevare garantien.

I samarbejde med en række cykelmekanikere over hele landet, får du hos smartcykler.dk muligheden for at få det første servicetjek gratis på din nye cykel.

Få den hjælp du som kunde har brug for i din beslutningsproces, ved at bruge relevante hjælperedskaber, til at bestemme den korrekte str. eller model for netop dig. Du har også mulighed for at tage kontakt til kundeservice via enten mail, telefon eller chat og få den samme guidning og assistance, som du har behov for, som var det i en lokal butik.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip